suomeksi     in English     på svenska

Olet täällä

Palvelut ammattilaisille

Ymmärrys ja tieto väkivallan dynamiikasta auttaa ihmissuhdealojen ammattilaisia kantamaan vastuuta ja osallistumaan väkivallan ehkäisytyöhön yhteiskunnassamme. Se on erityinen ammatillinen laatutekijä esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja opetusalan ammattilaisilla ja opiskelijoilla, kirkon ja järjestökentän toimijoilla, johtajilla, työnohjaajilla ja psykoterapeuteilla. Väkivaltaa tulee ehkäistä valtakunnallisesti myös eri sektoreiden yhteistyötä vahvistamalla ja lisäämällä.

Demeter-työn ammattilaisille suunnatut palvelut tähtäävät ammatillisen osaamisen ja itsetietoisuuden lisääntymiseen sekä moniammatillisen yhteistyön kehittämiseen.

Koulutukset ja luennot

Prosessuaalinen Väkivalta on ehkäistävissä -koulutus antaa välineitä väkivallan tunnistamiseen ja itsetietoisuuden syvenemiseen. Koulutus perustuu Demeter-työssä saatuun kokemustietoon ja siitä luotuun teoriaan, jonka viitekehys on psyko- ja perhedynaaminen ja sukupuolierityinen.

Lisäksi räätälöimme koulutuskokonaisuuksia ja luentoja asiakastahojen tarpeiden mukaan.

Työnohjaus ja konsultaatio

Maria Akatemia toimii väkivaltatyön kentällä asiantuntijana tarjoten työnohjausta ja konsultointia naisen väkivaltaan liittyvissä ammatillisissa kysymyksissä.

Yhteydenotot: Hanna Kommeri, ehkäisevän väkivaltatyön vastaava, p. 045 144 3953, hanna.kommeri(at)maria-akatemia.fi